Wat is Dit - Prijzen en Regels

Dave (RealBizkit666)

Na een periode van afwezigheid, staan we weer op het punt om te beginnen met de Wat is Dit. Het bekende spelletje waar je moet raden wat er op het plaatje staat. Hieronder valt te lezen hoe de Wat is Dit precies werkt en wat de prijzen zijn.

Wat is Dit:

Het doel van dit spel is om te raden wat er op een foto staat. Lijkt simpel en op zich is het dat ook, alleen hebben we het iets moeilijker gemaakt. In de eerste ronde is er een klein stukje van het item op de foto zichtbaar en per ronde wordt het stukje dat zichtbaar is steeds iets groter. In het totaal zijn er maximaal drie ronden waarin geraden kan worden 'wie', 'wat', 'waar' of 'welk' er op een foto staat. Elke maand zullen er twee varianten genomen worden waar jullie op moeten raden, wat deze inhouden komen jullie van zelf te weten. Elke maandag om 12.00 en donderdag om 20.00 zal er een nieuwe opgave beginnen.

De regels:
- Je mag 1x per gepost plaatje een poging doen, of binnen 15 minuten veranderen.
- Is het antwoord denk je al gegeven door een andere user dan kun je meeliften.
- Bij twijfel zal de crew een beslissing nemen.
- Crew is zoals altijd uitgesloten van deelname.
- Het is niet toegestaan om plaatjes, of links naar plaatjes te posten. Doe je dat toch, dan ben je uitgesloten van deelname voor de rest van het jaar.

De puntentelling:
- Raad iemand het in de 1e ronde, dan krijgt deze 6 punten. Lifters krijgen 3 punten.
- Raad iemand het in de 2e ronde, dan krijgt deze 5 punten. Lifters krijgen 2 punten.
- Raad iemand het in de 3e ronde, dan krijgt deze 4 punten. Lifters krijgen 1 punt.

De Sponsor:
Online fashionshop Premiumtees zag het levenslicht in mei 2005. Sinds hun digitale geboorte zijn ze er op gericht om te voorzien in de vraag naar nieuwe en gevestigde merken die beïnvloeden, aanzetten en inspireren. Met het toenemen van de bekendheid is ook de collectie behoorlijk geëvolueerd. Zowel het merkenpakket als het aantal produktsoorten is door het dak gegaan! Al met al dekt de naam Premiumtees niet meer geheel de lading van wie ze zijn, wat ze doen en wat er nog komen gaat. Het werd duidelijk tijd voor verandering en daarom slingerde ze begin 2008 met trots hun nieuwe naam de wereld in:

Geïnspireerd door de roemruchte New Yorkse nachtclub Studio 54 en het 54e label dat ze toevoegden aan de collectie kregen ze bij deze naam meteen een positieve vibe. Label 54 voorziet dance, party en fashion minded Europa in de betere fashion on line. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld en bestaat altijd uit vooraanstaande merken aangevuld met stoere kleinere labels die ze rechstreeks importeren.

De prijzen:
Namens Label54 mogen we een aantal cadeaubonnen weggeven. Vanaf 1 Mei valt er elke maand een bon van 25 euro te winnen, die je kunt besteden in de winkel van Label54. En winnen kun je door zo veel mogelijk punten te behalen met het spelletje "Wat is Dit".

Tot slot:
Rest ons niets anders dan jullie veel spelplezier te wensen.