[2012] Cruisend door het middelpunt.

Jochem (jogy)

Het hele 2012 gedoe is niet alleen maar dood en verderf gelukkig. In dit stukje ga ik het hebben over de theorie dat ons zonnestelsel op het middelpunt van de melkweg aan het afstevenen is en waarom dat nou zo'n big deal is.

In dit topic op ons eigen Fok forum hebben we het dus over 2012 en alles wat er mee te maken heeft. Eén de populaire theoriëen is dus het 'feit' dat ons zonnestelsel na een omzwerving van zo'n 26000 jaar weer in het midden van de melkweg terecht komt. Zelfs op niet zweverige internetsites zijn er aanwijzingen te vinden dat ons zonnestelsel zich schuin door de melkweg voortbeweegt dus op een gegeven moment gaan we dus door het middelpunt, om het duidelijk te maken, even een paint.

Dus niet in het absolute midden van het midden maar 'enkel' het midden van de breedte.

Nu is dat op zichzelf niet zo boeiend zou je zeggen maar niets is minder waar!  Ja, er komen wel wat problemen op ons af maar die zijn maar van tijdelijke aard dus komt wel goed. De wereld en nog een aantal andere planeten in ons zonnestelsel zijn aan het opwarmen, niet alleen onze CO2 overdosende aardbol maar de rest doet lekker mee  (google). Dit komt door onze zon. De zon is een hemellichaam die last heeft van onze baan door de melkweg, het hoogtepunt van de aciviteiten van onze zon zal bereikt worden rond 2012 en wordt een zware zover ze het kunnen voorspellen.

Ik zou zeggen, zoek zelf even verder, internet is groot genoeg en in ons Forumtopic zijn nog meer bronnen te vinden voor deze theorie.

Wat ons te wachten staat in de tijd dat we steeds meer kosmische straling op ons dak krijgen? Verlichting! Niet de nucleare verlichting maar verlichting van de geest, paranormale gaves zullen makkelijker te trainen worden. De slechte dingen van onze aardbol zullen steeds meer zichtbaar worden (is nu ook al bezig, internet trekt hele beerputten open over bijvoorbeeld grote coöperaties, twijfelachtige politici en meer van dat soort dingen). En op het hoogtepunt zal iedereen daadwerkelijk zijn eigen keuze maken over hoe ze de wereld zien, volgens de verhalen dan. Nu is dat ook wel zo maar op een gegeven moment zal het naar een heel nieuw niveau woren getild. De 'oude' krachten van duisternis zullen wegteren en zichzelf kapot maken en de krachten van het nieuwe licht zal alles doen opbloeien! Klinkt wel fijn maar of het waar is daar komen we in 2013 wel achter.