[Interview] Marleen, die naakte

GI

Marleen ging uit de kleren vorige week. We hebben er drie (1,2,3)blogjes lang voor onze F5 toets voor versleten en er werden allerlei scriptjes bedacht. Wij van de FOK!weblog wilden graag nog wat extra informatie hebben en zijn dus in de email gekropen met de blonde schone. We stelden haar enkele vragen en die zijn bij de 'lees verder' te zien.

Vraag : Naakt, het is niet de eerste keer dat je naakt voor een camera staat. Hoe verhoudt het paraderen voor het ministerie zich tot zo'n shoot ?
De fotoshoot was in ieder geval stukken warmer... Bij het protesteren (niet paraderen) tegen Donner was het ijskoud en regende het en bovendien was ik gebodypaint.

Vraag : Je was zelfs tijdens het publiceren van de shoot op vakantie, is dit een bewuste keuze geweest of gewoon toeval ?
Haha dat was toeval, mijn wintersport stond al gepland ver voordat we die foto’s gemaakt hadden! Maar ik werd constant op de hoogte gehouden wanneer er weer een kledingstuk uit was. Op een gegeven moment was de roddel snel verspreid in de plaatselijke Yeti-bar, en laat er nou net een computer staan daar! Twee collega’s van mij waren mee en die hebben toen het beeldscherm op de laatste foto laten staan... Gelukkig was ik de volgende dag weer onherkenbaar in mijn snowboardkleding op de piste haha.

Vraag : Wat is nou eigenlijk de reden van het geheel. Was er een diepgaande reden die ons ontgaan is ?
We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen 101.tv gaan kijken. En tijdens deze actie zijn de kijkcijfers erg hard gegaan, een groot succes dus. Normaal gesproken ga ik echt niet zomaar uit de kleren, maar ik vond dit een leuke actie. Het idee dat iedereen als een malle zat te klikken vond ik wel grappig en belangrijker, het is origineel.

Vraag : Het format met de views is inderdaad op zijn minst orgineel te noemen, aan wie danken wij dit ?
Dit heb je te danken aan de scheurkalender van Bnn, 101 moest daar leuke ideeen voor verzinnen,.1 april is er weer een volgende actie.

Vraag : Kunnen we dergelijke acties vaker van je verwachten, of is het een eenmalige actie ?
Hebben jullie nog wat leuks in gedachten? Zo ja laat dan maar horen, wie weet! Stuur leuke ideen maar door.

Vraag : Heb je de vele reacties op de foto's ook gelezen ?
Op 101.tv heb ik het een en ander gelezen, zoals iemand die zei dat hij misschien erg saddistisch was, maar graag mijn handen eraf wilde hakken. Verder heb ik nog niet veel gelezen, ik moest ook nog apres-skien....

Vraag : Onder de gebruikers is er een discussie over je kont losgebarsten. Wat vind je er zelf van ?
Ja, sterke topic, ik kan niet anders zeggen ;-)

Vraag : Wij van de FOKblog vinden onszelf graag belangrijk, kende je ons al voor we in de email kropen met je ?
Kom een keer in Egotrip, onze talkshow, die is voor mensen die zichzelf belangrijk vinden. En ja, ik kende jullie al!

Vraag : Wat kunnen we de komende tijd nog van je verwachten, zowel op tv als online ?
Elke week zitten we met heel 101.tv bij elkaar, maar we weten nooit van te voren wat we die week gaan filmen, ik zou zeggen blijf dus gewoon 101.tv checken!

Vraag : Van de foto's uit de shoot, welke is jouw favoriet ?
Foto 10.

Vraag : Zijn er van jou nog meer foto's gemaakt die niet met ons worden gedeeld ?
Vast wel, maar heb je nog niet genoeg gezien zo!? Naakter dan dit gaat het denk ik toch niet worden, maar zeg nooit nooit....

Vraag : Hoe voelt het om even een klein internethypje te zijn?
Ik was voornamelijk lekker aan het boarden in Frankrijk dus ik heb een groot deel van de hype gemist, maar ik vond het maken van de foto’s erg leuk om te doen.