Op het werk... klaagzang...

Marco (cptmarco)

Zoals zovelen voor mij vandaag ook weer een dag op het werk.. Na heerlijk te hebben genoten van het weekend, begon vandaag om 7uur precies de werkweek weer met een fijne melodie van mijn wekker..

Ja het gaat nog verder, submitter heeft zijn verhaal in vijf delen gesubmit...

Met dank aan koller voor de submit

Chagrijnig als ik was de wekker uitgezet, met mn hoofd onder de douche en op weg naar werk. Maar goed dat ik plezier heb in mijn werk..op mijn weg hiernaartoe zag ik genoeg mensen waarvan ik mij dat afvroeg..wat moet het dan een hel zijn die maandag ochtend!

Ik zit op mijn werk maar ik verveel me de neten..vandaar maar een blogje op Fok. Hoe zit het bij jou op je werk? Heb jij ook dat gevoel dat er een drilboor op je schedel is geplant terwijl er tegelijkertijd een bulldozer over je benen probeert te rijden?

En dat terwijl je baas maar aan je kop loopt te zeuren en je collega niet kan ophouden met pronken van zijn nieuwe auto...dan komt jouw dag in de buurt van die van mij.. En het is pas maandag!! Voor mijn gevoel vallen de blaadjes van de bomen en duurt deze ochtend al 3 jaar.. Pff..wat een dag..

Dus hoe was jouw dag???? Deel het even met ons...