Schuurdictatuur

Maarten (Mannee)

Donderdag 11 oktober. Het is een trieste symboliek. Op de dag dat het Algemeen Pedagogisch Studiecentrum (APS) werelkundig maakt dat het tijd wordt dat de toenemende seksualisering op scholen een halt wordt toegeroepen, blijkt dat er toch wel iets belangrijkere dingen zijn waar we ons druk om moeten maken. Volgens het APS Op feestjes komt ook steeds vaker de zogenoemde 'schuurdictatuur' voor, waar jongens achter het meisje tegen billen aanschuren. "Leerlingen etaleren borsten en billen alsof het niks is", aldus Anke Visser van de projectgroep preventie seksuele intimidatie.

Iedereen ruikt kennelijk zijn kans nu het CDA en de ChristenUnie in de regering zitten, maar hou maar weer fijn ff je bek Anke. Er is echt geen hond die zich nog druk maakt om dat preutse gekrakeel van je. We kunnen beter wat doen tegen de toenemende agressie en het wapenbezit van de scholieren. Wat een trieste kutdag zeg.

Verder nog wat? Eh ja, in sommige fotoboeken wil echt niemand kijken, nieuwe hype: nodig mensen op YouTube uit voor je verjaardag , Verburg duwt wilde zwijnen de snelweg op om haar betoog kracht bij te zetten en natuurlijk wederom geen nieuws over Maddie

Ohw ja, we hebben ook nog een nieuw volkslied. Wie het nog niet heeft gehoord klkt even op 'lees verder'