Verburg is een kuthoer!

Maarten (Mannee)

Dinsdag 9 oktober 2007. De conclusie van gisteren is in ieder geval helder, we hebben een nieuwe mikpunt, namelijk Gerda Verburg. Dit harteloze monster heeft in haar oneindige 'wijsheid' besloten dat de provincie Gelderland het overtal aan wilde zwijnen op de Veluwe mag reduceren met een drukjacht . Dat dit walgelijk wreed is en bovendien verboden is doet volgens Verburg niet ter zake want het is slechts een éénmalige ontheffing en eigenlijk is ze er ook tegen. Dat een meerderheid van de Tweede Kamer er tegen is, maakt ook niet uit. Tja, we hebben gisteren natuurlijk al in Utrecht aan de democtarie gewerkt en je kan niet bezig blijven.

De drukjacht zal dus ook gewoon doorgaan want waar gisteren de PvdA nog tegen de drukjacht was, daar zal de partij van Bos vandaag of morgen toch besluiten de minister te steunen. Ik zegt het maar alvast: "dat is dan geen draaien"...

Verder nog wat? eh ja, unieke vondst in Zoetermeer, Engelsen vallen massaal voor kunstwerk en en wederom geen nieuws over Maddie.

Ohw ja en de Amerikaanse politie geeft educatieve filmpjes uit. Interesse, klik even op 'lees verder'