Kansloos

Maarten (Mannee)

Maandag 8 Oktober 2007. Oeps, waar ik gisteren nog meldde dat Britney ook voor 10.000 $ nog wel uit de kleren zou gaan voor de Playboy, moet ik dat helaas vandaag al weer rectificeren. Afgelopen weekend is er helaas ingebroken in huize Spears en daarbij zijn haar sexvideos en ondeugende foto's gestolen. Tja, dan zal het niet lang duren tot de hele zooi op internet staat en ik vrees dat de Playboy er dan helemaal niets meer voor geeft. Erg boeiend verhaal trouwens, laten we afspreken dat deze dame hier niet meer aan bod komt, tenzij we die gestolen troep kunnen laten zien.

Ook triest nieuws voor MBO'ers, kennelijk is de helft niet in staat eenvoudige Nederlandse teksten te lezen. Wat het extra triest maakt, is dat de studenten in kwestie later ook niet in staat zullen zijn om een uitkering aan te vragen. De bijbehorende formulieren vallen namelijk in de categorie zeer lastige teksten.

Verder nog wat? Eh ja, hardlopen niet zo gezond als gedacht, wederom geen nieuws over Maddie en Amerikaanse scholen oersaai.

Ohw ja, nog een kansloze. De UEFA is maandag een officieel onderzoek begonnen naar het gedrag van AC Milan-doelman Dida, tijdens het Champions League-duel met Celtic. Voor wie niet weet waar het over gaat, klik even op 'Lees verder' voor het filmpie