Lekker paffen!

Maarten (Mannee)

Zaterdag 6 oktober 2007. Do't get me wrong, ik ben echt een fervent antiroker, maar wat die gasten van Clean Air Nederland nu willen gaat zelfs mij te ver. Volgens Clean Air Nederland moet ook op terrassen het roken verboden worden en op de jaarlijkse ledenvergadering vanmiddag in Driebergen besloot de belangenvereniging dan ook om een campagne op te zetten om dit rookverbod te gaan realiseren. Goed, het is ook een manier om je zaterdag te vullen.

Ik heb nog wel een paar suggesties voor de vergadering van volgend jaar: roken in bushokjes, roken op het strand, roken in de tuin. Schiet me trouwens net te binnen, vrijdag stond ik in de file met mijn raampje open, stapte de vent voor me uit zijn auto en ging staan roken. Dat stonk dus ook behoorlijk, ik heb zelfs mijn raampje dicht moeten doen. Dus nog een tip voor volgend jaar: verbieden van roken als je in de file tegen je auto staat te leunen en Mannee staat achter je met zijn raam open. Laatste tip, hou de vergadering op zondag.

En wat bracht het nieuws ons verder? We kijken tegenwoordig niet meet naar de kont van Jennifer Lopez, de gezelligste voetbalploeg van Rotterdam is Lombardijen en sommige vrouwen bemoeien zich nog steeds met het autorijden van hun man.

Oh ja nog ff Clean Air Nederland een beetje helpen, hiero reclame...