Top of Flop: Stay Up Forever

Constantijn (FdBeer)

De Top of Flop van vorige week was ook geen doorslaand succes. Hyper Nation United Future van Hiko Suzuki was een flop,  dus. Ryodu wist jullie mening het beste te verwoorden: "Ouch.... die muziek wil tot op zekere hoogte nog wel maar als ze begint te zingen valt het nummer echt als een kaartenhuis in elkaar."

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met ChungKing, een Britse band uit Brighton. ChungKing wordt gevormd door Sean Hennessey en zangeres Jessie Banks. Er was eigenlijk geen apart budget beschikbaar voor een videoclip van hun nieuwste single "Stay Up Forever", maar gelukkig was er een snelle en goedkope oplossing: De clip werd in één dag geproduceerd door de creatieve boys van zeroh design. Sean en Jessie kwamen vrijdagavond langs en kregen zondagochtend, voordat ze naar huis gingen, de video in de hand gedrukt.

Twinky gaf het een voorzichtige top: "Het is niet echt mijn soort muziek, maar ik vind het echt heel erg knap dat ze dit in zo'n korte tijd hebben kunnen maken. Ik geef het een voorzichtig toppertje, wetend dat ruim driekwart van alle topoffloppies flops zijn.".

Ik vind het nummer wel aardig. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?