FOK! Film Top 100 2007

Lody (Mister_Monkeyman)

Films zijn één van de vele passies van mij. Misschien dat ik daarom ook volgend jaar een regisseursopleiding volg in België? Ik heb in ieder geval veel films versleten, koop trouw elke maand Empire magazine, FilmTotaal wordt minimaal vier keer op een dag door mij bezocht, en IMDB zes keer. Al een aantal filmscripts geschreven, tientallen essays over films, filmpjes gemaakt, filmposters gemaakt, en natuurlijk genoeg gediscussieerd op de fora van IMDB. Raar genoeg bijna niet op het FOK! forum. Maar deze keer zal ik wel meedoen.

De zesde editie al! Ok, het zal nooit een IMDB lijst worden, maar het is in ieder geval een begin. De vorige edities was Pulp Fiction telkens de winnaar, dit tot groot ongenoegen van mij. Daarom hoop ik dat het deze keer een andere film wint, alleen welke?

Instructies kan je vinden in het topic en tip voor iedereen! Denk goed na. Ik zal dit in ieder geval wel moeten doen, aangezien ik maar niet kan kiezen tussen Hitchcock, Akira Kurosawa, Stanley Kubrick, Steven Spielberg, John Carpenter eigenlijk is het lijstje te lang om op te noemen. Daarom zijn deze lijstjes handig: staan er films tussen die je niet hebt gezien? Huren/kopen en kijken! Hoe meer films je kijkt, des te beter.

Nu alleen nog een FOK! versie van IMDB's bottom 100.