Rectificatie van Yvonne van Hertum?

Dirkh

Daar gaan we weer. Bijna waren we van haar af, maar toch weet ze de media weer te bereiken. De pedojaagster is weer los. Nou ja los, als ze zo doorgaat zit ze vast.
De Haagse rechtbank heeft een uitspraak gedaan naar aanleiding van een kort geding welke één van de vermeende pedofielen heeft aangespannen.

De uitspraak houdt in dat Yvonne van Hertum ongefundeerde informatie heeft geplaatst op de website die inmiddels ter ziele is. Hierdoor is deze persoon, L. van der Z. genaamd, ten onrechte publiekelijk veroordeeld.
Het zou ook een keer tijd worden dat iemand gewoon het lef had om hier tegen op te treden. Maar door de dreigementen van Yvonne zoals "de media kijkt hier ook naar, dus..." en "Stop Kindersex heeft hele goede banden met de politie" of "Stop Kindersex zit nu achter u aan".
Tja, dan kan je wel zeggen dat er niks is gebeurd, maar Yvonne van Hertum gelooft je toch niet.

Laten we nu juist de logs van betreffende chat nog hebben.

Het verdiend geen schoonheidsprijs, maar L. geeft nou niet bepaald de indruk een seksuele relatie aan te willen gaan. Ook is er geen enkel bewijs dat het meisje 13 zou zijn zoals Yvonne van Hertum beweert, al had L. wel kunnen weten dat het geen volwassene betreft.
Ook kan je in de log lezen dat juist het meisje, wat dus helemaal geen meisje is maar gewoon een volwassene die al vingerend zich voordoet als een minderjarige, constant aanstuurt op contact.
Je kan hier de complete log nalezen in een txt bestandje.

Tijd voor Yvonne om er eens een telefoontje aan te wagen. Met haar gezellige Rotterdamse accent maakt ze L. duidelijk dat ie betrapt is.
"Wat?"
"Jaha, we hebben de logs en u bent een viespeuk. U gaat met uw giechel op internet en wij gaan allemaal smullen.

Als u niet mee wil werken met ons, dan is dat pech. Wij willen een kopie van uw legitimatiebewijs en wij willen dat u het een en ander ondertekend retour stuurt, dán pas bent u van ons af. Dus!"
"Ja maar ik ben me er helemaal niet van bewust en zie het helemaal niet zoals u dat ziet!"
"Dat kunt u wel vinden, maar zo zien wij dat niet. Ik heb de logs hier voor me liggen."

Smult u even mee met het gesprek? (wav)

Op basis van de logs heeft de rechter dus zijn oordeel gegeven en recht gedaan.

Maar denk nou niet dat Yvonne van Hertum dan toegeeft dat ze fout zat, nee... ze gaat tegen de uitspraak in beroep. Dat lijkt me nou een fantastisch plan. Gooi er desnoods nog wat persberichtjes tegen aan namens SKS. Oh nee, die bestaat niet meer, of heeft nooit bestaan.
Het is haar goed recht, al weet ze bliksems goed dat ze fout zit. SKS is ter ziele en dat kan geen toeval zijn.
Maar Yvonne zit nu wel met een probleem. Zij moet rectificeren, maar waar? Haar site bestaat niet meer.

Nu lijkt het misschien wel dat FOK! vriendjes wil zijn met pedo's, maar dat is niet het geval. Lees daarom de vorige Blogs over Yvonne en haar praktijken op deze weblog.