50 Miljoen.

cerror
Nummerfetishisten zijn er blijkelijk genoeg op fok.
Dat zielige hoopje postkrikkend nerdvolk stond als een parkinsonpatiënt met adhd te rammen op de post-knop in het forum. Want wat was de mijlpaal? Nieuwe forumlayout? Nieuwe camshots van ijsmeis? Superman? Nee, geen van dit alles alleen maar 50 miljoen posts op het forum.Nu is dit an sich natuurlijk best wel puik die 50 miljoen posts op het forum, maar om nu expres voor die 50000000'e post te gaan vind ik (en vast vele anderen) nogal sneu.Ik vraag me af of er werkelijk users zijn geweest die hebben uitgerekend wanneer de 50mlj-ste post geplaatst zou worden. En om het nog sneuer te maken: dat die users ook nog speciaal plan o.i.d. hebben uitgedacht om die post te halen....

En wie heeft 'de' post nou geplaatst? De user Prowl.
Wat ik wel waardeer is zijn sarcastische Post-icon bij zijn post. Maar waar ik echt om moet lachen zijn de "felicitaties" na zijn "glorieuze" post. Dat is net zoiets als een iemand met het syndroom van down toejuichen als hij/zij weer eens je handtasje eronder kwijlt. Users posten, en als je de posts optelt kom je na loop van tijd wel bij de 50 miljoen uit wat speciaal zeg. De tering.

Nu is het maar even wachten voor de volgende "mijlpaal". Één ding is zeker: ik doe niet mee. Stelletje geestelijke gehandicapten.