COMA Deel VVIV

Lody (Mister_Monkeyman)
Buiten klinkt een hoop lawaai. Zouden dat misschien de mensen zijn waar Maria het gisteren over had? "Volgens mij hebben ze versterking gehaald... Lucas, weet je zeker dat je ze niet hebben gezien?" John kijkt en gedraagt zich nogal ongerust, ik heb al sinds ik hem zag het gevoel alsof hij Maria's beschermheer is. "Ze hebben me niet gezien John, maar ik heb er ook voor gezorgd dat ze het ook niet door kunnen vertellen. Geloof me, we zullen er geen last meer van hebben." John kijkt alleen maar naar Lucas en wrijft met zijn hand in zijn ogen. "Wie of wat het ook is, zo te horen komen ze onze kant op. Volgens mij is het verstandig als we dit gebouw eens flink ombouwen."

Makkelijker gezegd dan gedaan. Probleem is dat we het gebouw moeten veranderen in een vestiging, zonder dat het er zo uit ziet. Het rare is eigenlijk dat Lucas en John het er mee eens zijn dat hetgeen wat er aan komt, gevaarlijk is. Misschien had Lucas wel gelijk en zijn sommigen van de slapenden inderdaad veranderd in iets veel ergers. Laat ik maar naar de volgende verdieping gaan en kijken of daar iets handigs ligt om de deur beneden te barricaderen.

Verrek... Vergis ik me nu of staat daar hetzelfde teken als toen op die koevoet geschreven? Wacht eens even... Nu zie ik wat het moet voorstellen, het is het woord coma. Zou Lucas dat hebben gedaan? Vast wel, aangezien er niemand van buiten naar binnen kan en de rest allemaal slaapt. Ach, laat ik maar even verder kijken en zoeken naar bruikbaar materiee. Eigenlijk wil ik liever douchen, het is een lange tijd geleden dat ik dat heb gedaan. Anders even kijken of er ergens een appartement open is, dan ga ik daar even snel douchen. Zo, deurtje intrappen, en op zoek naar de badkamer.

Bloed. De muren zijn besmeerd met bloed, een hevige brandlucht en as geven aan dat er hier een brand is geweest. Maar bij brand komt er geen bloed op de muren terecht. Een verkoolde arm steekt uit de badkuip... Om de arm heen zitten wel vier horloges. Plunderaars.

"Van die twee zullen we geen last meer hebben."

Verdomme toch. Verdomme.

Deel I, Deel II, Deel III, Deel IV, Deel V, Deel VI, Deel VII, Deel VIII, Deel VIV, Deel VV, Deel VVI, eel VVII, Deel VVIII