Wat gebeurt er volgende week

Constantijn (FdBeer)
Elke week presenteert FdBeer een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en evenementen van de komende week. Je kunt hiermee niet alleen je neefjes en nichtjes de loef afsteken op saaie familieverjaardagen, maar ook je ooms en tantes zullen zwaar onder de indruk zijn.

Algemeen
Op 8 en 9 april geeft Bob Dylan twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Naast oude klassiekers, speelt de meester ook songs van zijn nieuwste CD 'Modern Times'.
Op 10 april organiseert Disney Resort Parijs een casting in het Dance Centre 'Olympia' in Amsterdam. Disneyland is op zoek naar Disney-karakters, steltenlopers, parade dansers, bungee jumpers, vlaggendragers en poppenspelers.

Politiek
Op 10 april hebben de leden van de vaste Kamercommissies van Buitenlandse Zaken en Defensie een gesprek met Tom Koenigs, hoofd van de VN-missie in Afghanistan.
Op 12 april bezoekt Minister Vogelaar (Wonen, Wijken en Integratie) in het kader van haar wijkentoer Den Haag Zuid-West. Eind vorige maand heeft de minister 40 'aandachts'wijken geselecteerd waar in deze kabinetsperiode in elk geval extra investeringen zullen worden gedaan.
Van 14 t/m 16 april is minister Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) in Washington bij de voorjaarsvergadering van het IMF en de Wereldbank.

Sport
Op 8 april is de tweede grote koers van dit prille wielerseizoen: De Ronde van Vlaanderen. De kopmannen van het Rabobank ProTeam zijn Michael Boogerd en Oscar Freire.
Op 11 april speelt PSV in Liverpool de tweede kwartfinale wedstrijd in de Champions League.
Op 12 april speelt AZ in de UEFA Cup tegen Werder Bremen.