Klappen voor Yvonne

Redactie FOK!frontpage

Yvonne van H. laat weer eens wat van d'r horen. Dit keer heeft ze klappen gehad. Een van de daders heeft een afdruk van zijn zegelring achter gelaten. Dus alle mannen met een zegelring zijn binnenkort aan de beurt op haar website, stelletje klootzakken zijn het, mannen met zegelringen.

Naar eigen zeggen is haar optreden bij Pauw en Witteman de aanleiding van deze kloppartij.
Ze heeft dus eerst gevraagd waarom ze zo boos waren. Ik kan me voorstellen dat ze klappen heeft gekregen, haar optreden bij P&W was inderdaad slecht. Of zou toch vanwege haar strijd om iedere onschuldige Nederlander tot pedo te bestempelen een reden kunnen zijn?

Ik zie het al helemaal voor me. Ze loopt over straat en ziet twee mannen langs een schoolplein lopen. Nou, dan weet je het wel, dat zijn vieze mannetjes. Ik vermoed dat ze op de mannen is afgelopen en ze flink de waarheid heeft verteld. Wat denken ze wel. Maar ja, mannen die langs een schoolplein lopen, daar moet je voorzichtig mee zijn. Voordat je het weet zit je met een blauw oog, een bloedneus en een afdruk van een zegelring op je giechel thuis.
Sterkte Yvonne van H. Dat je maar snel weer mag opknappen.