Valentijn met een hernia

GI
Toen ik samen met mijn vrouw nog in de "we zijn zo verliefd dat we valentijn stom vinden" periode zat hebben we besloten om nooit aan valentijn te doen. Samen waren we wars van de commercie en we zouden er niet aan meedoen. Je hebt valentijn helemaal niet nodig om aan te geven dat je zoveel van elkaar houdt.

We houden ondertussen zo ontzettend veel van elkaar dat we schijnbaar wel aan valentijn doen. Misschien scheelt het dat dit de eerste valentijn is dat we getrouwd zijn. Nou kan ik het me wel voorstellen en zo, het is gewoon wel "leuk" om het geheel op te pakken om nog eens te vertellen hoeveel je eigenlijk om elkaar geeft. We hebben het niet nodig, maar we gebruiken het wel.

Ikzelf ben van mening dat als je iets doet dat je het dan goed moet doen. Met valentijn moet je dus niet alleen aankomen met een bosje naar onkruid ruikend rozen.

Een romantisch weekendje weg ? Gezellig naar Parijs of nog beter, de huwelijksreis in London overdoen ? Dat gaat nogal moeilijk, mijn vrouw is namelijk herstellende van een operatie. Met een hernia operatie minder dan 3 weken geleden kom je er niet helemaal mee weg. De doos mag geen eens in een auto zitten, laat staan in een vliegtuig.

Een romantisch etentje, misschien op de plek waar we ons verlovingsdiner hebben gehad of de plek waar we de bruiloft hebben gevierd ? Ik zei toch al dat ze net geopereerd is. Ik zei toch al dat ze niet in de auto mag zitten ? Nou, die optie gaat dus ook niet door.

Strand wandeling ? Zie boven.

Amsterdam bezoeken, onze eerste date her beleven ? Zie boven , en die was in mei. Het weer is niet te vergelijken.

Doordat we getrouwd zijn kom je er niet met een simpel kaartje, daarbij, daar ben ik nu al rijkelijk laat mee.

"Ons liedje" op CD-single. Leuk idee, maar het is nooit op single uitgebracht en het album waar het op staat is uit 1997.

Ik ga toch maar langs bij de bloemist op de terugweg denk ik...