Bloggavaganza!!

GI
Bloggavaganza!!
Nee, geen slechte parodie op een slecht... Iets... Gewoon een semi-pakkende titel die kennelijk zijn doel heeft bereikt. Hij heeft jouw aandacht getrokken.

"Wat is nu het geval?"
Wij, als crew van het weblog van FOK!, een van 's lands grootste weblogs, zijn op zoek naar nieuwe collega's. Ben je een enthousiaste web-grasduiner die niets liever doet dan langs vreemde en vermakelijke sites surfen, dan ben je waarschijnlijk een perfecte Blogger!

"Wat verwachten jullie van me?"
Niet eens zoveel, maar mocht je langs leuke of interessante sites komen, hadden we graag dat je ze hier plaatst, zodat andere mensen vrolijk met je mee kunnen lachen. Ow, en je mening over actualiteiten of gewoon een stuk tekst over hoe jij vanmorgen je teen stootte tegen het verantwoordelijkheidsgevoel van je lieve poezenbeest mag ook.

"Wat levert het mij op!"
Een buitenhuis aan de Costa Brava. Een driedaagse vliegreis naar New York. Een bus Pringles. Een ferme handdruk.Een prettige samenwerking met je medecrewleden, verantwoordelijkheden in de Crew en eens in de zoveel tijd een goede beurt van een hete FOKster die geilt op je "Weblog-Crew" tagje. Het heeft dus ook zijn voordelen.

"Hey lul, doe mij eens zo'n leuke en afwisselende taak!"
Ja? Wil je ons joinen? Nou, is goed, stel een mailtje op met daarin de standaard sollicitatie-gegevens. Dus je naam, een kort stukje over jezelf, een korte uitleg over waarom jij graag ons team wilt versterken, en waarom we jou aan moeten nemen, hoeveel blogs je denkt te kunnen submitten, hoe je aan blogs denkt te komen en een naaktfoto.

Stuur dit mailtje voor 1-1-2007 , 20.00u naar weblog@fok.nl en alles komt goed! Zet trouwens wel even in de titel van de email dat het om "Sollicitatie Weblogcrew" gaat, anders is er een kans dat je email, samen met de porno en de spam, voor junk wordt aangezien.

Voorbeeld sollicitatie-mail. Hoe het wél moet.

quote:
Naam:
Nietzman, Of, Jelmer.

Iets over mezelf:
Ik ben een pathetische nerd zonder enige vorm van leven. Al neuk ik flink vaak, met een groot aantal aan anonieme gelijkwaardige seksuele geslachtspartners. In de tijd dat ik niet actief ben in het schoolse-puber circuit, nerd ik een heleboel op het internet, waar ik heel vaak leuke en interessante sites tegenkom, die ik graag met de wereld wil delen!

Waarom wil ik crew worden?
Ik geil op het statusje.
Ik ben een hele sympathieke en communistisch ingestelde gozer die zijn kennis van leuke en interessante sites graag met de rest van de wereld wil delen. Ik denk dat ik mijn eigen communistische heilstaatje het beste door middel van een prominente rol in de Weblog-crew kan oprichten.

Hoeveel blogs denk je te kunnen posten?
Veel meer dan jullie Weblog aankan!
Een stuk of 2 of 3 op een dag moet wel voor me te doen zijn!

Waar haal je je Blogs weg?
Van sites waar jullie niet komen natuurlijk, zodat het allemaal vers materiaal is waar jullie van zullen smullen!

Suc6!