Wat is Dit: Jaarprijs

Dave (RealBizkit666)
Zoals jullie weten loopt het jaar bijna ten einde en is er nog weinig duidelijk over de jaarprijs. Daar willen we nu verandering in brengen. Het goede nieuws is namelijk dat de jaarprijs bekend is en dat is geen kleine prijs.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door iBOOD. De prijs zal bestaan uit een mooie kartonnen doos. Maar het gaat natuurlijk niet om de doos, maar om wat erin zit. Aangezien we jullie niet langer in spanning willen laten zitten maken we dat ook meteen bekend. In de doos zit een Portable DVD-speler, een leuke gadget waarmee je overal en altijd je DVD's kan bekijken.

iBOOD.com – afkorting voor internet’s best online offer daily - zet elke dag om middernacht één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt hem of je neemt hem niet!

iBOOD is de grootste online store in Europa en Rusland. Het assortiment van iBOOD bestaat uit de platste schermen, de beste boxen, de snelste muizen, van espressoapparaten tot gezichtssauna’s, van waterkokers tot portable DVD-spelers, of van de BBQ grill tot Magnetrons en Skippy-ballen aan toe. Kortom: de hotste items en natuurlijk tegen de allerlaagste prijs op iBOOD.com!

De aangeboden producten zijn scherp geprijsd, gewild en in een gelimiteerde hoeveelheid beschikbaar want iBOOD vertelt haar bezoekers niet hoeveel ‘Tom Cruise Blenders’, IPOD’s of zitzakken er die dag op voorraad zijn. De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de namiddag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding.

Veel succes met de laatste loodjes van dit jaar.