Top of Flop: Sochi 2014 Theme Song

Constantijn (FdBeer)
Het zag er aanvankelijk niet naar uit, maar uiteindelijk kwam er vorige week toch nog een verrassende uitslag: "Missing, You, Missing Me" van Deportees is een top, dus. Cyaa verwoordde jullie mening nog als beste: "klinkt wel lekker eigenlijk"

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Philip, Valeria, Dima, Sofia, Vladimir, Julia, Max, Dominick, Timaty en Radmir uit Rusland. Dit gelegenheidsensemble van Russische 'music stars' heeft drie weken geleden een videoclip uitgebracht met het nummer "Sochi 2014 Theme Song". Hiermee willen ze hun steun geven aan de Russische stad Sochi als kandidaat voor de Olympische Winterspelen van 2014. Volgend jaar, op 4 juli 2007, zal het Internationaal Olympische Comité tijdens haar 119ste vergadering in Guatemala de naam van de stad bekend maken die de Winterspelen in dat jaar mag gaan organiseren. Naast Sochi, zijn ook nog Salzburg (Oostenrijk) en PyeongChang (Korea) in de race.

cptmarco was niet zo te spreken over dit lied, de duimen gingen omlaag en hij mompelde zoiets als "commercieel gedrocht....".

Ik vind het een leuke song. De melodie is aanstekelijk. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?