Wat is Dit: Opgave 52 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Voor de eerste opgave van dit kwartaal hebben jullie 2 ronden nodig gehaad. In totaal zijn er 10 punten te verdelen en daarvan gaan er 6 naar Spooky4u. De andere punten gaan naar sop en lapschwanz die beide 2 punten krijgen voor hun dichtbij-antwoord.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. Voor de mensen die geen zin hebben om te kijken komt hier een korte samenvatting. In de jaarstand blijft JtS nog steeds aan de leiding met 60 punten. In de kwartaalstand is één koploper, namelijk Spooky4u die nu op 6 punten staat.

De prijzen
Voor kwartaal 4 (dus de periode tot en met 31 December) is MSI zo vriendelijk geweest om een mooie prijs ter beschikking te stellen:
MSI Megaplayer P640 - Een super trendy, stijlvolle functionele MSI MP3 speler. Met: 1,8" CSTN Display, 8GB HD Opslagcapaciteit, MP3/WMA, Foto browsing & M-JPEG Playback, CD direct opnemen, Supports 2.0 High Speed, Oplaadbare Li-ion batterij, SRS WOW Sound.

De oplossing: Lamp (Plaffoniere)

Tot WiD.