Teveel filmpjes

Klonk
Ja, ja het is weer zover, submitopruiming.

We beginnen met een filmpje over een aap die met een hondje speelt, schattig nietwaar, we blijven nog even bij de apen want van Damme heeft een mentosreclame gemaakt.

En ook voor het volgende filmpje blijven we nog even in de dierenwereld, want deze hond was niet zo slim en viel een agent met een tazer aan, maar Fikkie leeft nog steeds en heeft z'n lesje wel geleerd.

Zo we verlaten de wereld van gemene honden en gaan op bezoek bij een familie met kinderen, gezellig die krokodillentranen, hij doet het erg overtuigend, en dit kinderfilmpje is eigenlijk wel erg zielig, klein koreaans jongetje is duidelijk niet gelukkig maar hij blijft stug doorgaan, en dan komt er een volwassen iemand het podium en in plaats van hem te troosten komt ze zijn muts even rechtop zetten....

Het volgende filmpje is het bewijs dat sporten helemaal niet zo gezond is als ze zeggen, want als iets krak doet is dat slecht nieuws, wat ook slecht nieuws is als dit gebeurt vlak voor dat je wilt afslaan tijdens potje golf, en vliegeren lijkt tamelijk ongevaarlijk, nou vergeet het maar je kunt er tenminste flink nat van worden.

Met dank aan Vassili_Z en wat onbekende submitters voor de submits.