FOX reporter krijgt klapjes

Constantijn (FdBeer)
Tjonge, in onze submit vinden we de laatste tijd steeds vaker Amerikaanse filmpjes met mennekes die hun geduld verliezen en willen vechten. Blijkbaar missen jullie Jerry Springer toch ook wel een beetje.

Zo ontvingen we een filmpje waarop een reporter van FOX een paar rake klappen ontvangt. Nu weten we dat jullie FOX eigenlijk ook niet zo tof vinden, maar voor deze FOX reporter, John Mattes, maken jullie vast wel een uitzondering. John maakt namelijk een programma waarin hij fraude opspoort en fraudeurs aan de schandpaal nagelt.

Hij had de laatste weken al een paar keer aandacht besteed aan het stel Sam en Rosa Suleiman, en zonneklaar aangetoond dat dit tweetal fraude pleegt bij de financiering en verwerving van onroerend goed. Welnu, tijdens de opnames van een follow-up story afgelopen dinsdag komt eerst de vrouw (Rosa) verhaal halen bij het camerateam van Fox en vervolgens komt manlief (Sam) zijn bezwaren tegen dit staaltje 'investigative journalism' persoonlijk ook nog even toelichten.

Met dank aan anoniempje voor de submit.