TurboBelg

Rick (rickmans)
Hij is Belg, hij is handig en hij is hyper. En nu ook nog een hype. Althans, op het forum. Het begon allemaal hier. Mmach schetst daar zelf de situatie:

“Mijn kleinste zus (19 jaar, niet echt klein meer te noemen eigenlijk) gaat op reis (Portugal 8 dagen) met mijn broer.
[...]
Nu had ik gezegd, mét getuige, dat als haar kamer leeg was tegen 10 augustus dat ik die dan zou opknappen. Opknappen, want het was een echte stal. Die kamer was 20 jaar geleden de enige kamer in heel het huis die mijn pa in orde had gemaakt. In die tijd hebben mijn 3 zussen de kamer kunnen omtoveren tot een regelrechte stal.
[...]
Ik heb welgeteld 7 dagen of zo om alles te doen (ik wil nog de laatste dag pukkelpop meepikken ook), zonder hulp want ik ben alleen thuis (voor de verandering ) en all mijn vrienden zijn aan het werken/op vakantie/2de zit. Dus, dat wordt een tandje bijsteken.

Een tandje bijsteken noemt hij dat. Van

heeft hij inmiddels
gemaakt, waarbij tussendoor ook nog even een complete vloer sneuvelde en beneden op straat belandde. Onderwijl houdt Mmach een groeiende groep FOK!kers aan het scherm gekluisterd met onder andere zijn filmpjes en ziet zijn zus het vanuit Portugal, wijsgemaakt dat het niet zo vlot, allemaal somber in:

Mmach heeft beloofd zijn zusjes reactie aan het einde van deze week te filmen.

Al eerder verbouwde Mmach in het oude huis dat hij bewoont met zus en broer een kamer tot bar. En dan is er ook nog zijn self made home cinema zetel:

Miljaar! Geef die man een TV-program!

Renovatie kamer zus, de marathon editie.
Renovatie kamer zus, de marathon editie (deel 2)
Renovatie kamer zus, de marathon editie (deel 3)
Met dank aan Duderinnetje voor alle lovende teksten.