Wat is Dit: Opgave 30 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Deze keer waren er ook weer drie ronden nodig om het plaatje te raden. Er is wel maar één persoon die punten heeft behaald en dat is Bees en krijgt 6 punten met het geven van het goede antwoord. Op dit antwoord zijn dus geen lifters. Het antwoord van Markofnikoff wordt afgekeurd omdat hij meerdere dingen tegelijk zegt.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. In de stand voor het kwartaal zijn geen veranderingen geweest, Lode blijft koploper met 21 punten. En in de jaarstand zijn ook geen wijzigingen. JtS blijft hier bovenaan staan met 42 punten.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Vaas

Tot WiD.