Het wordt een hete voetbalzomer

Constantijn (FdBeer)
Zoals al eerder werd gemeld door onze collega's, liep de finale van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal gisteravond flink uit de hand.

Er wordt in de gastenboeken van de twee betrokken clubs, F.C. Marlène uit Heerhugowaard en Malabata uit Breda, inmiddels druk 'nagepraat' over het incident, waarbij flink werd getrapt, geslagen en met allerlei materialen werd gegooid.

De schuldvraag is nog onbeantwoord, maar volgens de gastenboekooggetuigen begon het met het irritante hooghouden van het balletje door deze 'Gaylord' in de laatste minuut van de wedstrijd. Vervolgens is het onduidelijk of de sterspeler van de bezoekende ploeg zijn 'op de karateschool geleerde trappen' in de praktijk bracht of zelf twee schoppen kreeg. Daarna liep het uit de klauwen toen deze 'blonde imbeciel' het veld op kwam en voorgenoemde speler ging slaan en dus een 'imitatie van Mike Tyson' gaf. In het publiek zaten toen ook nog een stel 'varkens' die het 'verneukten' aan het eind. De politie moest uiteindelijk ingrijpen.

De thuisploeg ging blijkbaar ook niet vrijuit omdat er veel te veel toeschouwers waren toegelaten in de sporthal, de speaker de 'boel zat op te naaien' en de keeper van de thuisploeg zijn 'publiek ging dirigeren'. Oh ja en de scheids floot ook nog ZWAAR in het voordeel van de thuisploeg, maar gelukkig is er ook nog positief nieuws: Het was 'leuk' en het was een 'mooie wedstrijd'.

En? Verheugen we ons al op een leuke lange voetbalzomer?