Wat is Dit: Opgave 24 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Deze opgave heeft 3 ronden geduurd. Hoewel vrijwel iedereen dacht het een telefoonhouder was is dit niet het goede antwoord. De oplettende mens had kunnen zien dat dit al in de 2e ronde gezegd was en dus automatisch fout. Dus misschien een tip voor de volgende keer, kijk ook even naar de antwoorden die fout waren en ren niet als een kip zonder kop achter de rest aan. In deze ronde hebben vier mensen punten gekregen. Het juiste antwoord is gegeven door MaDDoN met:
quote:
alarm-clock

(Moet wel erg kleine telefoon hebben wil je je klokje nog kunnen zien, maar achterop zit wel makkelijke klip voor je notes tussen te zetten)

en haalt daarmee 6 punten binnen. Daarnaast zijn er nog drie mensen die in de buurt zaten met hun antwoord en dat zijn ursel, jornjur en Bec80, zij krijgen dus 2 punten.

De tussenstand site kunnen jullie hier bekijken (de punten van deze ronde en vorige ronde moeten er nog bij komen). Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: De kwartaalstand blijft hetzelfde doordat de koplopers hetzelfde aantal punten gescoord hebben. Charrel en singlemetkids staan gelijk in de stand om het kwartaal met 15 punten. In de stand om de jaarprijs staan JtS en Charrel gelijk door de overwinning van JtS bij de vorige opgave, ze hebben beide 30 punten nu.

De volgende ronde zal donderdagavond tegen 20:00 starten, als alles goed gaat.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Klokje (met memohouder op achterkant)

Tot donderdag, tot WiD.