Wat is Dit: Opgave 22 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Bij deze opgave hebben jullie er weer twee rondes over gedaan om het goede antwoord te raden en dit is gedaan door Finch. Op dit antwoord is maar één lifter, namelijk victoryismine.

De tussenstand site kunnen jullie hier bekijken (de punten van deze ronde worden er in de loop van de dag bij opgeteld). Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: De stand blijft hetzelfde doordat de koplopers niet gescoord hebben de afgelopen 2 opgaves. Charrel en singlemetkids staan gelijk in de stand om het kwartaal met 12 punten. En in de stand om de jaarprijs blijft Charrel alleen aan de leiding met 27 punten.

De volgende ronde zal donderdagavond tegen 20:00 starten, als alles goed gaat.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Laptop Ergostand

Tot donderdag, tot WiD.