Wat is Dit: Opgave 18 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Gisteren was de eer aan Bees om het goede antwoord te geven en daarmee 6 punten te scoren. Het is dus de D8 Wilesco Stoommachine, maar stoommachine was ook al goed geweest aangezien we niet het merk en type hoefden te weten, maar het voorwerp. Op dit antwoord zijn een heleboel lifters en deze krijgen dus 3 punten (behalve queenme, die 2 keer probeerde).

De tussenstand site kunnen jullie natuurlijk ook bekijken. (de punten van deze ronden worden er in de loop van de dag bij opgeteld). Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: In de stand voor het einde van het jaar gaan drie mensen aan de leiding met 24 punten en dat zijn: singlemetkids, Charrel en JtS. In de stand van dit kwartaal gaat maar meer één persoon aan de leiding en dat is singlemetkids met 12 punten.

De volgende ronde zal donderdagavond tegen 20:00 starten, als alles goed gaat.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Stoommachine

Tot donderdag, tot WiD.