Jennifer Love Hewitt

Dave (RealBizkit666)
In 1997 brak Jennifer door op het witte doek als het personage Julie James in de horrorfilm 'I Know What You Did Last Summer'. Hierna heeft ze ook meegespeeld in het vervolg op deze film in 1998, namelijk: 'I Still Know What You Did Last Summer'. Verder heeft ze in 2001 meegespeeld in 'Heartbreakers, in 2002 in 'TheTuxedo' en in 2004 in 'Garfield: The Movie'.

In 2005 verscheen haar meest recente film op dvd: 'If Only'. Deze film werd enkel in Azië, het voormalig Oostblok en IJsland vertoond. De meeste landen waren namelijk niet geïnteresseerd in deze film, terwijl hij op DVD een groot succes is geworden. Momenteel is Jennifer te zien in de tv serie 'The Ghost Wisperer'. In Amerika is de tv-drama een groot succes. Daar was de serie al te zien in september 2005. Sinds 19 januari 2006 is 'The Ghost Whisperer' ook te zien op de Nederlandse televisie..

Naast acteren heeft Jennifer ook aanleg om te zingen. Tot nu toe heeft zij vier albums op haar naam staan: 'Love Songs', 'Let's Go Bang', 'Jennifer Love Hewitt' en 'Barenaked'. In Amerika breekt ze echter niet echt door. In de rest van de wereld (met name in Azië) doen haar albums het daarentegen juist wel vrij goed. De meest recente CD die van haar verscheen is 'Barenaked'. Dit album heeft zij geproduceerd samen met de zangeres Meredith Brooks. Een nieuw album van de actrice/zangeres is momenteel in de maak. Voor een aantal films heeft zij ook liedjes gemaakt. De meest recente zijn 'Take My Heart Back' en 'Love Will Show You Everything' voor de film 'If Only'.