What NOT to do with your cat

GI
In mei vorig jaar was al op het forum te lezen hoe sommige mensen niet echt goed weten hoe je met een huisdier om moet gaan. Hier op de weblog hebben we ook al een keer een filmpje laten zien hoe een kat in een kooitje ten prooi viel aan de vlammen. Dat was geen manier om met je huisdier om te gaan. Het kan echter nog zieker. Gewoon je kat beetpakken en de nek omdraaien. Je voelde je namelijk een beetje depressief en het leek je wel leuk om op te fleuren door van je kat een tas te maken.

Als je dan nog een beetje zieker bent ga je op (slecht bekeken) nationale TV bij Barend en van Dorp een jaar later het hele proces als Kunst verdedigen. Je zet ondertussen ook nog even een handleiding ( let op schokkende beelden online) en doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Je vergelijkt het proces van een huisdier ombrengen voor een tas met het slachten van koeien en je eigen geweten is gestilt. Daar gaat het toch om ? Je psychose die stil is.

En terwijl je geniet van de rust in je hoofd pak je je cavia beet. Waarom zou dat beestje nou niet hetzelfde lot ondergaan als je kat. Alleen is het wel een heel erg klein tasje dan natuurlijk. Je monteert de dode cavia gewoon bovenop het oude autootje met afstandsbediening dat je nog had liggen uit de periode dat je net deed alsof je normaal was.

Daar hou je natuurlijk nog niet op. Je vermoordt nog een cavia en zorgt ervoor dat er een motortje in komt te zitten zodat het beestje schattig heen en weer schudt met haar hoofdje

Als je psychose maar stil is.