Riep daar iemand kuthoer?

Maarten (Mannee)
Jort Kelder eat your heart out! want het duurt niet lang meer of een plekje in je zogenaamd geile Quote500 is niet meer het ultieme statussymbool. De concurrentie komt echter uit onverwachte hoek, een beetje vent staat binnenkort namelijk in de TOP500 van de politie...

Ja, de politie is niet voor niets ons aller grootste vriend, dus uiteraard hebben wij er geen bezwaar tegen dat voor het project om een TOP500 van hooligans samen te stellen, tot eind 2007 een slordige 0,5 miljoen Eury aan belastingcenten wordt uitgetrokken. Nog eens goed het nieuwsbericht lezen, leert dat het om een automatiseringsproject gaat, waarbij een databank wordt aangelegd.

Automatisering... nou dan weten we het wel. Dat betekent dus de kosten met twee vermenigvuldigen, de looptijd eveneens en dit alles nog een keer maal twee omdat we het over de overheid hebben. Oh ja voordat het af is, beginnen we vast aan iets anders omdat het is mislukt. Maar goed, dan is het ondertussen al dik 2010 en hebben we toch weer mooi tig politieagenten een paar jaar van de straat gehouden. Eh.....?