Troubles in paradise?

Elspeth (Silmarwen)
De laatste tijd doet links het weer enorm goed in de peilingen. Blijkbaar is de burger niet meer blij met de huidige gang van zaken. PvdA, GL en SP staan zelfs op een meerderheid op dit moment. De SP heeft nog nooit zoveel stemmen gehad als nu, dus je zou denken dat alles op rolletjes loopt.

Toch is er op dit moment wat aan het licht gekomen. Documentairemaken René Roelofs maakte een documentaire over vrouwen in politiek Den Haag genoemd "Vrouwen op het Binnenhof". Agnes Kant zegt nu een trauma aan deze film te hebben overgehouden omdat Roelofs volgens haar Marijnissen expres in een kwaaddaglicht heeft gezet. Op de site van de volkskrant is het volgende filmjpe te zien waarin Roelofs de uitspraken van Kant probeert te weerleggen. Helaas hebben we niet de hele documentaire en enkel de kant van Roelofs, maar de beelden spreken toch wel voor zichzelf.

Probeert Roelofs nu echt de relatie tussen Kant en Marijnissen in een kwaad daglicht te zetten of is Marijnissen gewoon een botte lul naar Kant toe?