Verdonk is een kuthoer!

Maarten (Mannee)
En ga me nu niet verwijten dat ik in herhaling val, want het is toch echt Verdonk zelf die er dag in dag uit alles aan doet om in de 'kuthoer-blog' te komen. Wat nu weer? Nou dit: Verdonk vindt het wel weer tijd om Iraanse homoseksuele asielzoekers gewoon terug te sturen naar Iran.

De Iraanse autoriteiten hebben het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken namelijk verzekerd dat de twee homoseksuele tieners vorige zomer niet zijn opgehangen wegens hun seksuele voorkeur, maar vanwege beroving, kipnapping en verkrachting van een minderjarige. HALLO word eens wakker Verdonk, sinds wanneer is Iran te vertrouwen, vergeten dat Mahmoud Ahmadinejad daar president is of zo???

Ook voor christenen is Iran trouwens veilig volgens Verdonk: "Wie zijn geloof in stilte belijdt, zal niet of nauwelijks problemen ondervinden". Kan de tweede kamer Verdonk nu eindelijk eens tot de orde roepen. Als Iran zegt dat ze geen kernwapens gaan maken dan is er geen hond die dat gelooft en nu gaan we dit wel geloven????