Mijn date met een pijpmeisje

GI
De wat doorgewinterde user van FOK! zal Herald zeker wel kennen. Herald is een type apart en kan zich goed uitdrukken in columnvorm. Vooral als het te koppelen is aan schaamhaar of sex. Hij heeft een tijdje voor Fok! columns geschreven maar op de een of andere manier kan het niet zo goed op commando schrijven. Als hij echter spontaan dingen schrijft komen er dit soort stukjes uit :
Context voor de niet actuele mensen.

Mijn date met een pijpmeisje
Ik had het bericht al enkele malen gelezen, en wist niet goed hoe te reageren. Verbaasd dat het gebeurde in Nederland, maar ook enthousiast dat het kon in Nederland. Tienermeisjes die voor een prikkie seksuele daden verrichten. Fantastisch toch. Dat scheelt weer wat ritjes naar de grens van Tsjechië.
Het enige minpuntje, en het is maar een kleine, is dat het voornamelijk allochtone meisjes zijn. Van die hitsige Antilliaanse meisjes met een flink achterwerk. Maarja je kan natuurlijk niet kieskeurig zijn voor die prijs, hoewel het natuurlijk veel geiler is als er een 13jarige Fleur of Lieselotte aan je piemel zuigt dan een Danisha met een groot achterwerk.

Vorige week heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en ben op pad gegaan naar het Mekka van de vrijwillige kinderprostitutie, Amsterdam! Nouja dan doe ik Zwolle of Tilburg te kort natuurlijk, want daar kun je ook weleens een mooi tienerhoertje vinden. Maar die is meestal slachtoffer van een loverboy en dat vind ik zielig. Die A’damse meisjes doen het tenminste omdat ze het zelf willen. En veel goedkoper natuurlijk!

Ik tril helemaal als ik er ben. Pff spannend zeg, ben benieuwd of ik zo’n mokkeltje kan vinden. Voor de gelegenheid heb ik een 3-delig pak van de C&A aangetrokken en draag een groot horloge die het al anderhalf jaar niet meer doet. Het gaat erom dat ze zien dat ik wat doekoes heb, want met mijn reguliere pauperlook zal ik weinig brugklassers kunnen lokken. Aan de andere kant zie ik er nu natuurlijk ook uit als de favoriete prooi van crimineeltjes, maar die gok neem ik maar. Ze zullen vast zien dat ik potentiële klant ben van hun klasgenootjes.

Met bonzend hart sjok ik wat door de volksbuurtjes. Mensen met mokkatintjes kijken me aan. De vies kijkende jongens probeer ik maar niet aan te kijken, voor je het weet rossen ze me op mijn giecheltje. Ik speur wat af naar leuke meisjes.
Vanaf een afstandje zie ik een groepje meisjes staan, heel toepasselijk bij het speeltuintje. Ik loop er naar toe en zetel me op het kapotte bakje wat er bij staat. De meisjes houden op met kletsen en kijken me aan. Ik bekijk hen ook. Het zijn alledrie donkere meisjes, haren gevlecht eentje zelfs geblondeerde stukjes erdoor. Zij draagt ook een neuspiercing.
Als onze blikken elkaar kruisen knik ik even. Het geblondeerde meisje loopt op me af. “Zoekt u iets meneer?” vraagt ze. Kuuut wat moet ik nu zeggen. “Eh nou” stamel ik alsof ik Hugh Grant probeer te imiteren “ik zoek gewoon een beetje vertier…”. “Heb je geld dan?” vraagt het meisje brutaal. “Voor leuke meisjes wel ja” vertel ik haar. Ze roept de andere twee meisjes erbij en introduceert ze “dit is mijn beste vriendin Sherelle, en dat is mijn zusje Shaneequa”
Ze vertelt dat zij en haar vriendin 15 zijn en het zusje 13.

Uiteraard ga ik voor de jongste en vraag hoeveel euri zij kan gebruiken. “Ik kan veel beter pijpen dan mijn zusje hoor” zegt het blondje “Ja dat kan ze heel lekker” beaamt Sherelle maar geilaard als ik ben verkies toch een jonge meisje boven de ervaren sletjes. Echt knap is het meisje niet met haar brede neus en donkere kroeshaar. Wel dikke lippen waar ze menig piemel mooi mee kan bewerken, maar een lekker ding is ze zeker niet.

De drie meisjes nemen me mee naar een huis waar de deur van open staat “Felix!!” wordt er geschreeuwd, "Shaneeque leent even je kamer” waarmee de kleine meid me meeneemt op de smerige trap naar een verrotte deur van een kamer waarin een gammel bed staat.
“Alleen zuigen” zegt ze nog even ter bevestiging als ik op bed ga zitten. Ik knik en vol expertise graait ze mijn penis uit mijn broek. Terwijl ze begint te sabbelen zit ik met mijn hand aan d’r mond en probeer haar los zittende broek naar beneden te trekken. Om haar flinke bips zit een roze onderbroek. Genietend van de pijpbeurt vraag ik “waarom draag je geen string?” Ze houdt op met zuigen en kijkt me raar aan. “Ben je gek man? Die mag ik niet dragen van mijn moeder!”