Ben de Leider promo

Erik (getikte_rik)
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee: het is Supergrover! Ben de Leider! Ben de Leider dus, hoofdpersoon in het nieuwe gelijknamige vervolgverhaal op deze weblog, waarvan de titel zich wellicht gemakkelijk laat raden. ('Ben de Leider')

'Ben de Leider!' wordt een soort absurdistische thrgiller, waar we naarmate de serie vordert kennismaken met de aankomende Nederlandse 'Groot Stadhouder' Ben de Leider als (waanzinnige) hoofdpersoon.

De schrijfstijl is ongeveer zoals hier, dus hopelijk hebben we in ieder geval al vijf trouwe lezers, en de illustraties worden verzorgd door Nietzman, vormgever 'van het huis', die zich van het devven aan de nieuwe layout heeft weggerukt.

Onderschat de snode Ben de Leider niet! Zo schijnen er al enkele bizarre verkiezingsposters in omloop te zijn, en wordt hij in de gaten gehouden door de CIA, de Mossad en de TafkaKGB!

Afgekeurd door de Bond van lezende Huisvrouwen, maar exclusief op FOK!weblog; - voor de liefhebber- vanaf komende dinsdagavond: de avonturen van Ben de Leider

deel 1: proloog
deel 2