Hamas gat in de markt?

Maarten (Mannee)
Bij de aanslagen in Madrid is het waarschijnlijk iedereen wel opgevallen dat de stoffelijke overschotten van de overledenen in ordinaire bodybags werden afgevoerd. Geen gezicht natuurlijk en ook weinig respectvol, zo dacht ook de directeur van het oer-Hollandse bedrijf Everybody Coffins.

Uiteraard buitelen alle zichzelf respecterende kenners nu over elkaar heen om hun zegje te kunnen doen over de uitslag van de Palestijnse verkiezingen, maar misschien heeft de overwinning van Hamas wel gewoon een positieve uitwerking en stoppen ze met zelfmoordaanslagen. Mocht dit echter niet zo zijn dan staat Everybody Coffins klaar met handige 'doe-het-zelf'-kisten die eenvoudig op de plaats van bestemming kunnen worden gebracht en vervolgens ook makkelijk in elkaar zijn te knutselen. Compact, betaalbaar en makkelijk in elkaar te zetten zijn de kernwoorden (het lijkt Ikea wel, waar is de koopjeshoek?) en natuurlijk allemaal onder het aloude motto 'de één z'n dood....'.

Everybody Coffins ziet gezien de aids-epidemie ook wel een groeimarkt in Zuid-Afrika, zo valt vanmorgen in het Financieel Dagblad te lezen. Tja, je bent ondernemer of je bent het niet....