Save the chicks!

Maarten (Mannee)
Als het aan Pamela Anderson ligt dan wordt het borstbeeld van über-kippenneuker kolonel Sanders zo snel mogelijk verwijderd uit het parlementsgebouw. Het borstbeeld van Sanders, de oprichter van Kentucky Fried Chicken (KFC), staat volgens gouverneur Ernie Fletcher van Kentucky in het parlementsgebouw omdat hij één van de meest verdienstelijke burgers van Kentucky was en een groot ondernemer. Allemaal gelul volgens kippenborst en plotselinge dierenactiviste Pamela:
quote:
Zoals u wellicht weet, staat KFC onder wereldwijde druk om de meest gruwelijke vormen van kippenmisbruik af te schaffen, zoals het afsnijden van de snavels van kuikens”, aldus de voormalige Baywatch-babe. Ook wijst zij erop dat de fastfoodketen kippen in heet water onderdompelt, terwijl zij nog in leven zijn en pijn kunnen voelen.
Bovenstaand citaat is een klein stukje uit de brief die de voormalig Baywatch-actrice aan de gouverneur stuurde. Voor nadere informatie over het hondenleven van de KFC-kippen verwijst zij naar deze educatieve site.