Eeuwig leven!

Maarten (Mannee)
Het is weliswaar vrijdagavond, maar nu toch graag even aandacht voor de ontbijttip van de week. Deze ontbijttip is speciaal voor junkies en garandeert ondanks de eenvoud een lang leven. Waarschijnlijk ook een gelukkig leven, want je kan van je leven één grote LSD-trip maken als je iedere ochtend bij je ontbijt maar braaf twee rauwe eieren nuttigt.

Dat zegt Albert Hofman, de Zwitserse scheikundige die LSD uitvond tenminste. Op zich is Hofman iemand die het kan weten, want hij heeft imiddels de gezegende leeftijd van 100 jaar bereikt.

Hofman deed zijn uitspraak tijdens een symposium over geestverruimende drugs in Basel. Daar spreekt hij ook nog, dus kennelijk blijf je ook lekker helder van LSD. Daarmee houdt het echter niet op, LSD helpt waarschijnlijk ook nog eens tegen hoofdpijn.

Ik ren vlieg dus nu naar de winkel om drie dozen eieren te jatten, hoek in het voorbijgaan de caissière nog even in elkaar en jat dan op de terugweg nog een stel autoradio's om een portie LSD te bekostigen. Dat moet toch 100 jaar vol te houden zijn....