HoT ShiT - Part Seize (The Short-Movie Edition)

Tolga (tolgashakur)
Ondersteboven Grinden
Skateboarden is leuk. En snowboarden is bijna hetzelfde als skateboarden, alleen heb je geen wieltjes en je bent op een witte 'straat'. Maar je kunt wel leukere stunts uithalen omdat je niet los kunt raken van het board. Stunts als ondersteboven grinden.

Zeer snelle handen
Als je aan vechtsporten doet, dan moet je zeer snel kunnen reageren. Je moet een aanval van je tegenstander kunnen blokkeren. Nu zijn er van die mensen die je niet kunt volgen als ze met hun handen bezig. De man in het filmpje is niet vingervlug, maar armvlug.

Pas op met snoeren
Je hebt van die mensen die het nieuws halen als ze iets gemaakt hebben. De man in het filmpje heeft een toren van Pisa gemaakt met allemaal houten blokjes. En tijdens het interview gaat er iets ernstig mis. Er bestaan niet voor niets draadloze microfoons...

Springkussen
Stel, je hebt een opblaasbaar bed en er ligt iemand op te slapen. Stel, je bent met twee personen en je wilt die iemand eens even lekker verrassen. Stel, je springt gewoon op dat opblaasbaar bed en kijkt wat er gebeurd. Het resultaat? Dat kun je zien in het filmpje.

Step hem erin
Zoals in het eerste filmpje al te zien is, kun je met een snowboard lekker stunten. Ook met een step kun je lekker stunten, en het voordeel hiervan is dat je het ook in huis kunt doen. Maar ook binnen ben je niet veilig voor het maken van brokken...