X & Twinky

Hadewych (Twinky)
Meteen na het denderende succes van mijn 10 kleine negertjes werd er meteen al gevraagd naar de volgende serie (oa door tr0tle en JacsReality) en eerlijk gezegd miste ik het wel. Ik kreeg ineens avonden vrij die ik normaal gesproken niet vrij had en in de zelfstudieuren op school werkte ik ineens aan mijn huiswerk in plaats van aan een nieuwe aflevering van m'n negertjes, zoals ik ze liefkozend wel eens noemde.

Dus! Daarom! Komt! Er! Een! Gloednieuwe! Serie!

Ik ga nog niet teveel verklappen want dat merken jullie vanzelf wel, maar ik kan alvast vertellen dat de titel heel simpel wordt. Mijn nieuwe serie gaat namelijk 'X' heten, en wordt weer net zo spannend als de negertjes, misschien nog wel wat spannender.

Een tipje van de sluier: Er is een ontvoering (door 'X') en om de ontvoerde terug te krijgen moet er iets gedaan worden.

Het hele verhaal wordt in de eerste aflevering (X deel 1) meteen al duidelijk. Die aflevering zal zondag 15 januari om 00:01 op de weblog verschijnen. De afleveringen daarna komen ook zondagnacht op de weblog, net als de negertjes. Het verschil is echter dat ik het (zeker voorlopig) één keer in de twee weken ga doen, aangezien elke week me toch een beetje teveel werd.

Nou, we zullen eens zien hoe het loopt, want net zoals bij de negertjes heb ik geen idee hoe het af gaat lopen, en nu heb ik ook nog eens geen idee hoe lang het allemaal zal gaan duren.

In ieder geval hoop ik dat ik er weer zoveel plezier aan ga beleven en dat jullie het met minstens zoveel plezier gaan lezen en de raadsels op zullen lossen!

Oh! Trouwens! Helemaal vergeten! RealBizkit666 heeft het plaatje gemaakt en daar ben ik hem, natuurlijk, weer eens super dankbaar voor. Misschien moet ik dat ook nog maar eens gaan leren...