Kung Fu Hustle

Redactie FOK!frontpage
Voor degenen onder jullie die Kung Fu Hustle nog niet gezien hebben, ga je schamen! Hard! In een hoekje! Er is geen trailer die kan uitbeelden hoe briljant deze film is. Snel naar de videotheek rennen dus en kijken die film.
Voor iedereen die de film wel gezien heeft en al bekomen is van de overweldiging ervan, er zijn spelletjes van! Niet 1, niet 2, niet 3, nee Bob, er zijn er vier!

Allereerst is er Pig Sty Panic, waarbij je als landlord klusjes op moet knappen voor de landlady. Loop naar de uitroeptekens met de pijltjestoetsen. Knopje omhoog is de trap op en knopje omlaag is de trap af, de rest spreekt voor zich.
Second, het verslavende Axe Gang Rampage, waarbij je Axe Gangmembers moet afmaken. De uitleg spreekt voor zich.
Third, het even zo verslavende Kung Fu Fighter, waarbij je jezelf Tekken style tot de eindbaas moet zien te vechten. Tip van ondergetekende; de special move 3 werkt het beste, dat is dus als je dichtbij staat op A en S tegelijk drukken.
Last, en zeker least, het vrij matige Ice Cream Mania, waarbij je aanstormende kindjes van ijs moet voorzien. Kies met A, S of D de juiste smaak en vuur af met spatie of de linkermuisknop.

Ongelofelijk schitterende high scores kunnen in de reacties!
Ze zijn overigens bezig met Kung Fu Hustle 2. Hoeze ende hoera!