It's trailernight

Redactie FOK!frontpage
De film King Kong is net uitgekomen en belooft al een grote hit te worden. Aan de reclamecampagne zal het in ieder geval niet liggen. Tijd voor een kort rondje langs de (Apple trailer)velden om te zien welke aankomende hits er te wachten staan.

De gister uitgebrachte trailer van de Da Vinci Code brengt de hunkering naar de film een stapje dichterbij. Vanaf 18 mei 2006 wordt de film in Nederland verwacht.

De mutanten komen terug op het witte doek in alweer deel drie van X-men. Nieuwe en oude helden zullen de strijd aangaan, met en tegen Magneto en zijn volgers.

Na de hilarische avonturen van Sid, Manfred en Diego in deel één zal vanaf 31 maart 2006 deel twee in de bioscoop te zien zijn. De drie helden zullen in "The Meltdown" hun vrienden moeten redden van het water.

The Pink Panter is altijd een favoriet van mij geweest. De stripjes heb ik met plezier gelezen en Peter Sellers zette inspector Jacques Clouseau werkelijk briljant weg in de delen van de Pink Panter serie. Op 10 februari komt een nieuwe Pink Panter uit met Steve Martin en Beyoncé Knowles. Ik hoop dat het geen verkrachting van de goede naam wordt.

De laatste komt 22 december uit en lijkt mij persoonlijk heel bijzonder. In de film The March of the Penguins wordt een groep Koningspinguïns gevolgd die twintig dagen en twintig nachten op trektocht gaat naar een plek om te paren. Een Imax revival momentje dus.

Zo veel films, zo weinig tijd. Er kunnen er nog tig bij, maar zoals ik al zei, we maken een kort rondje.