Buttplug

Maarten (Mannee)
Het is weer zover, jullie mogen weer meestemmen over de Buttplug voor de grootste "pain in the ass" van deze week.

Het is deze week vooral moeilijk om een kort lijstje van kandidaten te maken. Eigenlijk wil ik beperken tot 5 maar ik zou ook zo 10 kandidaten benoemen. Ik wil echter op vrijdagmiddag jullie hersens niet overbelasten dus het worden gewoon 5 keuzes en een mogelijkheid om vrij te nomineren.

Er waren al twee mensen zo vriendelijk om nominaties door te geven dus die zullen we eerst even noemen. Zo wilde Tigertje de gemeente Arnhem nomineren vanwege het prostitutiebeleid en er was al een niet nader genoemde vriendelijke collega die Mannee nomineerde vanwege het plaatsen van de verkeerde topless foto's in het blogje over Jennifer Aniston.

Daarnaast hadden we deze week, de gemeente Haarlemmermeer en minister Donner die nog steeds ruzie maken over het cellencomplex, minister Zalm en de Tweede Kamer die overhoop liggen over compensatie voor energieprijzen en minister Verdonk die kennelijk toch heeft gejokt over verstrekken van gegevens van asielzoekers aan Congo en last but not least Peter R. de Vries en de AIVD die postuum de naam van Pim Fortuyn besmeuren (of heeft Pim dat toch zelf gedaan).

Het is weer een bonte verzameling, maar ik nomineer er slechts 5 dus PrdV moet je zelf eventueel maar nomineren via keuze 6... Mijn persoonlijke favoriet is echter Minister Donner die een koninklijk besluit uit de hoed toverde om zijn zin door te drijven en de gemeente Haarlemmermeer uit te schakelen.

Zeg jullie het maar, wie wordt het deze week?

1: De gemeente Arnhem vanwege het prostitutiebeleid?

2: Jullie geliefde weblogger Mannee vanwege verkeerde topless foto's?

3: Minister Zalm en Maxime Verhagen vanwege oeverloos geëmmer over 35 Euro?

4: Minister Donner vanwege het inzetten van het veel te zware koninklijk besluit?

5: Minister Verdonk vanwege het liegen tegen de Tweede Kamer over Congo?

6: Vrij nomineren...

Het is duidelijk de buttplug gaat deze week naar minister Donner, die een koninklijk besluit inzette om de gemeente Haarlemmeer de mond te snoeren. Veel plezier derhalve!

Oh ja, vorige week werd de buttplug gewonnen door dit vreedzame land. Hopelijk is hij op tijd en schoon weer terug