A horse is a horse

Maarten (Mannee)
Het Nederlandse platteland is door een enorme populariteit van paardrijden momenteel aan het 'verpaarden'. De SBNL, een organisatie voor agrarisch natuurbeheer, is de huidige wildgroei van stallen, dressuurbakken en springweiden echter meer dan zat en heeft samen met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie een plan gemaakt om weer orde in de chaos te brengen:

quote:
De stallen en paardenbakken moeten beter gaan passen binnen het landschap. Particuliere paardeneigenaren zouden een weiland bijvoorbeeld niet met witte, opvallende paaltjes en linten moeten afschermen. In plaats daarvan kan ook een natuurlijke variant worden gebruikt, bijvoorbeeld een heg of houtwal.
De beide organisaties beginnen binnenkort met het aanschrijven van boerderijen overal in het land. Nou geweldig, dat zal vast tot enthousiaste reacties leiden van de boeren die gedwongen door financiële ellende, hun toevlucht hebben gezocht tot dat gekloot met paarden. Nee, dat wordt allemaal geregeld en binnenkort hebben we weer een prachtig landschap met daarin passende stallen en paardenbakken. NOT! Kennelijk is Wiegel niet de enige die in het 'Land van ooit' woont, Hans Veurink van de SBNL is zijn buurman.

Goed tot zover het landschapnieuws nu over naar het modenieuws. Ook modeshows hebben last van 'verpaarding', kijk maar naar dit filmpje