Rot toch op!

Maarten (Mannee)
Peter Mueller , de (ooit) succesvolle Amerikaanse schaatstrainer en ex van Marianne Timmer, heeft een biografie laten schrijven. Het door M. Scholten geschreven werkje heeft de toepasselijke naam "Op dun ijs" en zal naar verwachting halverwege december in de winkel liggen.

Op zich allemaal niet bijzonder, maar Mueller vindt het schijnbaar nodig om in zijn boek Erben Wennemars een emotieloze verrader te noemen omdat hij volgens Mueller in 2002 de Spaarselect schaatsploeg om zeep hielp. Nou geweldig hoor Peter, maar ik hoop dat niemand dat boek van je koopt. Erben Wennemars vind ik nog altijd één van de meest sympathieke Nederlandse sporters en jou eigenlijk niet meer dan een arrogante zak.

Bah, die Mueller is echt weer zo'n voorbeeld van een trainer die denkt dat de sporters succesvol zijn door hem, terwijl dat meestal andersom is en zeker in dit geval. Wennemars heeft zijn grootste successen toch echt behaald na zijn samenwerking met Mueller, terwijl Mueller na zijn Spaarselect-periode eigenlijk overal glansrijk door de het ijs is gezakt.

Bah, rot toch op met je boek.