Blote Sophie Hilbrand

Maarten (Mannee)
Schatje Sophie Hilbrand heeft zich de woede van de nieuwslezers van de NOS op de hals gehaald. De populaire presentatrice van het BNN-programma 'Spuiten en slikken' maakte aan het einde van het programma namelijk steeds een seksueel getint bruggetje naar de promo van het journaal.

Zo suggereerde Sophie bijvoorbeeld dat de nieuwslezer een sexspeeltje bezit. De NOS laat nu de promo van het journaal vervallen en in plaats hiervan komt direct na 'Spuiten en slikken' het reclameblok.

Beetje flauw eigenlijk. Natuurlijk kunnen de nieuwslezers niet reageren op de opmerkingen van Sophie, maar dat is toch ook niet nodig. Ik herinner me dat Paul de Leeuw een paar jaar geleden in zijn promo vlak voor Studio Sport altijd opmerkingen over Toine van Peperstraten maakte. Volgens mij is daar eigenlijk nooit een punt van gemaakt.

In ieder geval kan Sophie bij de meeste jongeren weinig verkeerd doen en heeft ze naast een adoratie-topic op Fok! natuurlijk een topic op mokkels.nl. Op deze laatste site stonden de volgende aardige foto's van Sophie.

Altijd leuk zo'n dierenvriend: foto 1, foto 2..