Die Jim is toch talentloos!

Maarten (Mannee)
Na de vele hoogtepunten die er vorige week in Idols waren te zien, valt het natuurlijk niet mee om dat nog te overtreffen. Toch hebben we weer een paar audities van een bijzonder niveau bij elkaar weten te schrapen.

Eén van de leukste vond ik gisteren toch wel Adam die eerst een verhaal afstak over Jim, die volgens hem niet kan zingen:

"Iedereen kan beter zingen dan Jim en als Jim een Idol kan worden dan kan ik het zeker". Goed eens even kijken...

Tja, geef mij dan toch maar Jim eerlijk gezegd. En laat iemand die Adam svp een gehoorapparaat en een spiegel kado doen zeg. Misschien kan hij nog een nieuw idool worden in een Clearasil-reclame of zo.

Ook geinig was het optreden van Gracia: "Ik ben uit Bosnië naar Nederland gekomen om mezelf te worden...". Even een vertaling: "ik ben uit Bosnië naar Nederland gekomen om me tot vrouw te laten ombouwen". Nou prima moet kunnen,maar naast een setje borsten had ze misschien beter ook een nieuw setje stembanden kunnen nemen: kijk maar.

Laatste voor vandaag is Maaike, die eigenlijk best wel leuk zong. Het afwachten is even wanneer de eerste schunnige foto's van haar opduiken. Met een beetje geluk staat haar vriendin er ook nog op..

En voor alle audities van de derde aflevering van Idols klik je natuurlijk hier.

En Adam blijkt een Fokker (TommyKnocker84) te zijn!! Check deze topic... Dank aan Bupatih voor de tip!

Oh ja, wie nog een filmpje heeft van het meisje dat werd afgewezen omdat ze er niet leuk genoeg uizag volgens Hunk Jan Smits, graag ff een linkje in de reacties