Penisnieuws

Maarten (Mannee)
In de Amerikaanse staat Milwaukee heeft de politie een man gearresteerd, die er een gewoonte van had gemaakt om foto's van zijn geslachtsdelen op auto's van vrouwen te plaatsen.

De 41-jarige Jeffrey Hein verklaarde dat een pornografische website hem had geïnspireerd om zijn geslachtsdelen te fotograferen en vervolgens aan deze site te verkopen. Dit lukte echter niet en daarop besloot Hein om de foto's te gebruiken om een grap met hem onbekende vrouwen uit te halen.

De politie kwam Hein op het spoor omdat zijn auto te zien was op beelden van een bewakingscamera. Vervolgens bleek de achtergrond op één van de foto's overeen te komen met een deel van zijn achtertuin en vond de politie in zijn huis bovendien nog enkele gelijksoortige foto's. Hein bekende toen dat hij de foto's inderdaad had geplaatst.

Hein dacht dat vrouwen zijn foto's grappig zouden vinden en selecteerde tijdens het boodschappen doen willekeurig een aantal vrouwen op wiens auto hij de foto's vervolgens achterliet. Het kan je humor maar zijn natuurlijk...

Op één van de foto's had Hein zijn geslachtsdeel nog versierd met een kerstmuts, maar ook dat werd door de dames niet erg gewaardeerd.

Overigens was er meer penisnieuws want ook deze scholier dacht grappig te zijn, door op het schoolbal in een wel heel opmerkelijk kostuum te verschijnen...