Feestje in Rio?

Maarten (Mannee)
Het is natuurlijk een triest verhaal, maar het heeft toch ook iets komisch. Langzaam maar zeker wordt er meer bekend over de uitspattingen van de vriend van Carol-Ann de L met het per abuis ontvangen belastinggeld. Richard T. kocht een leuke BMW cabrio en een ijssalon en maakte daarnaast grote bedragen over naar bankrekeningen in Brazilië en Turkije. Lekker feesten in Rio en dat laatste als appeltje voor de dorst waarschijnlijk. Ook gaf Richard T. ruim achtduizend Euro uit aan een haartransplantatie .

Uiteraard beweert Richard nu dat hij er wordt ingeluisd door Carol-Ann, maar het lijkt me vrij eenvoudig om uit te zoeken van wie die BMW en ijssalon zijn en dan hebben we het nog niet eens over de vraag wie er een paar weken geleden nog kaal was... Wel weer stigmatiserend voor mannen, dat het geld wordt uitgegeven aan een BMW en (waarschijnlijk) aan vrouwen. Dat kan trouwens veel efficiënter, kijk maar naar deze foto's.

Blijft de vraag hoe het kan dat Carol-Ann op basis van een verkeerde aangifte, zomaar een half miljoen Euro op haar bankrekening krijgt gestort.
En de grootste vraag is: "hoeveel mensen gaan proberen dit kunstje volgend jaar na te doen?".