Stelletje zuipschuiten!

Maarten (Mannee)
Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau zijn jullie massaal aan de drank en ook nog eens te dik. Professor Klamer van de Erasmus Universiteit in Rotterdam doet daar nog een schepje bovenop: "jullie zijn ook een stel verwende kinderen". Lekker positieve berichten zo op de dinsdagmorgen.

Volgens het onderzoek van het SCP is één op de drie jongeren iedere maand een keer dronken. Nou is "jongeren" natuurlijk een rekbaar begrip, maar het SCP heeft het dan kennelijk over 15-jarigen. Het lijkt me logisch dat zoiets nog toeneemt naarmate je ouder wordt, dus ik schat in dat de gemiddelde FOK!weblog bezoeker iedere dag laveloos danwel met een fikse kater hier rondkijkt en erelid is van de Obesitas Vereniging.

Wat dan wel weer grappig is, de onderzoeker van het SCP heet Roes. Ziet er zelf trouwens niet echt uit als een feestnummer. In ieder geval willen we natuurlijk wel weten of zijn beweringen een beetje kloppen, dus graag even reageren, wie van jullie is veel te dik en zo goed als alcoholist?

Update: naar aanleiding van de reacties breiden we de vraagstelling uit met het volgende: Is het haar van Theo Roes echt?